Dejta i mobilen


Sandy 35 bild år
Namn: Sandy/ Ålder: 35 år/ Tillväxt: 167/ Vikt: 71

En mobil-app för föreningen Svenska Spahotell. Pia Letalick guidar dig på vår webbplats.


Aksel 35 bild år
Namn: Aksel/ Ålder: 35 år/ Tillväxt: 153/ Vikt: 53

Men med tiden, sista åren, kommer jag på mig mer och mer att jag tänker på min fd man, sonen och jag själv som en "skild familj" men ändock familj. Antar att det är lättare om en typ bloggar och liksom ”är någon på internet”, jag saknar ett forum.


Albert 27 bild år
Namn: Albert/ Ålder: 27 år/ Tillväxt: 158/ Vikt: 63

Mognad spelar däremot stor roll (visst, hör ihop med åldern för ungar om man säger så då haha.. Och det är lite kul med udda personer som har fått ihop det genom oss.


Jimmy 26 bild år
Namn: Jimmy/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 178/ Vikt: 70

Karriärstatistik matcher, hjälp med rötter gratis kategori: till android. Själv har jag profilbild och en presentation som jag filade på ett bra tag för att komma till min rätt.


Mathilda 26 bild år
Namn: Mathilda/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 172/ Vikt: 71

Men jag tror att det mer är ett sätt att lindra smärtan istället för att bota ensamheten. Varje text är autogenererad utefter svaren på personlighetstestet och innehåller ca 10-15 rader text om dimensionen i fråga.


Egil 40 bild år
Namn: Egil/ Ålder: 40 år/ Tillväxt: 168/ Vikt: 64

Unga; 4 månader, super one, dejtingsida och fick hon träffat på dejtingsida. Tjänster Karriär & ledarskap Event Lyckliga pensionärer!


Madeleine 25 bild år
Namn: Madeleine/ Ålder: 25 år/ Tillväxt: 151/ Vikt: 55

Sverige västra kompis dvärgen, lika mycket sjuka och world's leading dating site last agenda on his menar det tar 40 sen gillade? Efter farsan förblev hon singel resten av livet (34 år om jag räknar rätt).


Line 37 bild år
Namn: Line/ Ålder: 37 år/ Tillväxt: 156/ Vikt: 69

På samma sätt är en partner det sista som dyker upp när man vill ha en.. Jag trivs bättre med yngre och väljer sådana.


Daisy 31 bild år
Namn: Daisy/ Ålder: 31 år/ Tillväxt: 161/ Vikt: 67

Gör precis vad ni vill så lovar jag att svara så fort jag kan. Här bor man avskilt, men kan ändå umgås med andra på sina egna villkor.


Charlie 26 bild år
Namn: Charlie/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 168/ Vikt: 62

Men drömmer, febrilt om att det ska ”klicka” med den ”rätte”. Om man nu inte befinner sig i åldrarna 20-30 år, kan man fortfarande bli medlem på en dejtingsajt för unga vuxna?


Amélie 36 bild år
Namn: Amélie/ Ålder: 36 år/ Tillväxt: 169/ Vikt: 59

Men som sagt - behov Intressant åsikt. Människor reduceras till ålder och hårfärg liksom.


Knut 29 bild år
Namn: Knut/ Ålder: 29 år/ Tillväxt: 169/ Vikt: 74

I synnerhet män skulle vinna på att lägga mer tid på att skriva en bra profil, och vara realistiska när de beskriver vem de söker. Det finns även möjlighet att se en mera djupgående analys med beskrivande texter om din personlighet och hur du förväntas reagera i olika situationer.


Zahra 36 bild år
Namn: Zahra/ Ålder: 36 år/ Tillväxt: 170/ Vikt: 59

XD Tog ett tag innan jag blev ok med det kan jag säga. Han skämdes över trassliga affärer, tänkte hon.